Om..


Julie Jacobsen er fotograf og grafisk designer. Hun har bachelorgrad i fotografi og grafisk design fra Edith Cowan University i Perth, Australia og jobber i dag med foto, kunst og grafisk design.


Hun har gått i lære hos verdenskjente dansefotograf Lois Greenfield og startet sin karriere som freelancefotograf der hun jobbet for ulike Magasiner med fotoreportasjer, reklamefotografering og var bidragsyter for mange store firmaer. I 2009 vant hun Morten Krogvolds prestisjetunge Vågåpris for sine selvportretter.


I 2013 -16 eide og drev egen butikk og fotostudio på Jessheim med to ansatte. Der skiftet fokus fra magasiner og bedrifter, til portrett og barneportrett. 


Hun er opptatt av de fine menneskemøtene og øyeblikkene som blir til når mennesker skal bli avfotografert. Hun er blant annet kurset i fototeknikken Moment Design av Australske Jesh De Rox; som handler om akkurat dette. Om å møte den andre, ved å tørre å først møte seg selv. Da kan det bli stor magi. Og når det kommer til barne og familiefotografering så handler fotograferingen om å ha det veldig gøy! De aller fineste øyeblikkene fanger hun når barna (og de voksene) ler og leker og er seg selv.


På Sjøholmen er det mulig med både studio og utefotografering, og området på Sjøholmen byr også noe av de fineste omgivelsene Sandvika har å tilby. Sjø og skog i vakker kombinasjon