BRYLLUPSFOTOGRAFERING

V

G

Gratulerer masse med kommende bryllup! Jeg har tatt bryllupsbilder i mange år, og det er noe av det aller hyggeligste og morsomste jeg gjør. Både for jeg for lov til å være tilstede og forevige en så viktig dag i livet deres, å fordi bryllup, bruder og brudgommer er i sin fineste stas og byr på uendelige muligheter for fantastiske bilder.


Under får du litt informasjon om hvordan fotograferingen foregår og forskjellige pakker dere kan velge imellom.


De mest populære datoene går fort, da man ofte planlegger et år i forveien, så jeg anbefaler at man booker så tidlig så mulig. 

Vi kan ikkje eige kvarandre

dikt har fortalt oss

at vi ikkje kan eige kvarandre,

men vi kan låne kvarandre

og gloyme levere tilbake

   -Arne Ruset

Hvordan foregår det?


Er jeg ledig på dagen deres? Ring meg eller send meg en epost, og følg meg gjerne på instagram under: juliejacobsen_foto hvor jeg offentliggjør noen datoer jeg er ledig. Tenk gjerne igjennom hvilke pakker som passer for dere (Pakkene er beskrevet under). Både i forhold til hvor lenge dere ønsker å ha meg der på dagen, og hva dere ønsker å gjøre med bildene i etterkant. Noen ønsker at jeg lager både album, takkekort og forstørrelser, og andre ønsker høyoppløselige filer, så de kan gjøre det selv i etterkant.


Vi treffes i forkant, ca. 2 uker/ 1 mnd. før bryllupet, sånn at vi blir litt kjent og får gått igjennom ønsker og tanker dere har for dagen. Enten kommer dere i studio mitt, jeg hjem til dere hvis dere bor i nærheten eller tar møte over en kopp kaffe på kafè


BETALING: Når dere booker dagen, betaler dere et depositum på 2000 kr (vipps/giro/kort), så betaler dere den resterende summen senest 1 uke etter bryllupet. Dere mottar visningsgalleri og bilder etter beløpet er betalt. Det tar vanligvis ca. 2-3 uker etter bryllupsdagen før bildene er klare.   


REISING: Er bryllupet over 3 mil utenfor Oslo/omegn påberegnes reisekostnader. Jeg benytter statens satser for kjøregodtgjørelse. Ønsker dere å ha meg med enda lengre/utland gjør jeg også dette. Dere må da dekke reise, kost & losji + 3000,- ekstra pr. døgn på reise. 
BRYLLUPSPAKKER

Standard bryllupsfotografering


Planleggingstime

Fotografering på lokasjon 1,5-3 timer (vielse+bryllupsfotografering)

Minimum 50 stk høyoppløselig filer på USB
18000 NOK


Halvdags

bryllupsfotograferingPlanleggingstime

Fotografering 6 timer under bryllupet

Minimum 100 stk digitale høyoppløselige filer på USB i vakker boks.24000 NOK

Heldags bryllupsfotograferingPlanleggingstime

Fotografering 10 timer under bryllupet

Minimum 200 stk digitale høyoppløselige filer på USB i vakker boks.35000 NOK